U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Levering en retour

Levering en retour Al onze producten worden binnen 2-3 werkdagen op het door u aangegeven adres geleverd. Mocht het door u bestelde product onverhoopt niet voorradig is, dan nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 5,95. Alle bestellingen (binnen Nederland) boven de 70 euro worden gratis verzonden. Verzendkosten binnen europa is v.a. €7,50. Voor de rest van de wereld is de verzend tijd binnen 7 á 14 werkdagen. De kosten zijn als volgt: 0-2kg: €25,95 / 2-5kg: €35,95 / 5-10kg: €59,95 / 10-20kg: €110 / 20-25kg: €144,94 / 25-30kg: €195,95

Meer informatie?

U kunt altijd bij ons aankloppen voor meer informatie. Neem contact op met Lioness Lounge via de contactpagina of info@lionesslounge.nl; op die manier kunnen wij u het snelst van een antwoord voorzien. Wij doen onze uiterste best om alle contactverzoeken binnen 3 werkdagen zo spoedig mogelijk af te handelen. Stuurt u ons een bericht, dan ontvangt u automatisch een mail met daarin een referentienummer.

Klachten en garantie

Wij gaan voor kwaliteit

Lioness Lounge hecht veel waarde aan kwaliteit, daarom werken wij uitsluitend met partners dieaantoonbare ervaring hebben en bekendstaan om hun kwaliteit. Naast kwaliteit vinden wij dat onze producten en diensten voor iedereen binnen handbereik moeten zijn, daarom staat Lioness Lounge garant voor een vlijmscherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

Veilig online winkelen

Lioness Lounge zal te allen tijde passende beveiligingsmaatregelen nemen om de website te beschermen tegen de risico's van onbevoegde toegang tot of wijziging, vernietiging of verlies van de door de klant via de website ingevoerde gegevens. Bij ons bent u veilig, dat vinden wij essentieel.

Retourneren

Heeft u uw bestelling ontvangen en is het toch niet helemaal wat u er van verwachtte, dan kunt u gebruikmaken van uw retourrecht. Na de bestelling van een product, heeft u 14 dagen de tijd om uw pakketje aan ons te retourneren. Dit doet u door op de retourlink in de aankoopbevestiging te klikken of op de retourlink bij de aankoopbon in uw account. 14 dagen na uw aankoop wordt de retourlink automatisch gedeactiveerd. Wanneer u als consument een retourzending heeft aangevraagd door op de link te klikken, wordt er vanuit Lioness Lounge informatie naar u verzonden. We zijn u graag zo goed mogelijk van dienst, ook als u iets wilt terugsturen.

Meer weten?

Wilt u meer weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de mail: info@lionesslounge.nl U vindt het contactformulier op de contactpagina.