U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Over ons

Lioness Lounge, uw schoonheidssalon en webshop

“Het mooiste in jezelf naar boven halen en jou je natuurlijke schoonheid laten (her)ontdekken, dát is waar Lioness Lounge voor staat en voor werkt. Met passie! Elke dag opnieuw.”

Ejatu van der Linden, eigenaresse Lioness Lounge

 

Meer dan een schoonheidssalon

Uw schoonheid, onze expertise

Lioness Lounge is gespecialiseerd in het creëren van nieuwe looks en haalt het mooiste in mensen naar boven. Wij zijn méér dan een schoonheidssalon. Onze persoonlijke service, warmte, kennis van zaken en toegankelijkheid... dát is wat mensen zo in ons waarderen. Daar zijn wij trots op, daarom werken we hard om onze klanten perfect van dienst te zijn. Dat merkt u aan alles!


Toegankelijke schoonheidssalon

Een uiterlijke boost voor elk budget

Schoonheidssalon Lioness Lounge is gevestigd in Zoetermeer en biedt een allround assortiment van haar- en beautyproducten voor elk budget. Bij Lioness Lounge bent u welkom voor het professioneel laten aanmeten en vormgeven van een pruik of extensions, het laten verzorgen van uw huid, nagels of make-up óf het in de webshop bestellen van die producten waar u zo dol op bent.


Uw allround schoonheidssalon

Het leven verandert, u verandert. Uw look verandert mee.

Schoonheid begint vanbinnen. Je mooi voelen, daar geloven wij in bij Lioness Lounge. Of u nu een nieuwe fase in uw leven begint, opkrabbelt na ziekte of verlies, of nieuwsgierig bent naar wat er mogelijk is op beautygebied; voor advies op maat en een bij uw persoon en behoeften passende uiterlijke boost bent u in onze gezellige schoonheidssalon aan het juiste adres.


Schoonheidssalon voor professionele haarproducten

Kwaliteit en maatwerk, dat garanderen wij

De pruiken en andere haarproducten die wij in onze schoonheidssalon en webshop aanbieden, zijn geschikt voor zowel modieuze en trendy klanten als klanten met een medische indicatie. Lioness Lounge werkt daarom uitsluitend met producten van hoge kwaliteit, variërend van 100% human hair tot proto-haar, synthetisch haar, pruiken, wave, haarstukken, braids en extensions met diverse texturen, kleuren en stijlen. Naast ons huismerk werken we met gerenommeerde brands als Sensationnel, Outre, It's a wig, X-pression, Zury, Hollywood Professionals, Sleek, Nobel, SoCap en Balmain.

Lioness Lounge

haalt het mooiste in u naar boven