U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Make Up

Een make-over voor elk budget

Lioness Lounge, méér dan een schoonheidssalon

“Het mooiste in jezelf naar boven halen en jou je natuurlijke schoonheid laten (her)ontdekken, dát is waar Lioness Lounge voor staat en voor werkt. Met passie! Elke dag opnieuw.”

Ejatu van der Linden, eigenaresse Lioness Lounge

Uw make-over, onze expertise

Nieuwe looks creëren, dat is onze passie

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van nieuwe looks en halen het mooiste in mensen naar boven; daar worden wij blij van. Je mooi voelen, daar geloven wij in bij Lioness Lounge. Of u nu een nieuwe fase in uw leven begint, opkrabbelt na een periode van ziekte of verlies, of nieuwsgierig bent naar wat er mogelijk is op het gebied van schoonheid: bij Lioness Lounge bent u aan het juiste adres.


Subtiele of complete make-over

Het leven verandert, u verandert. Uw look verandert mee.

Een make-over is zo subtiel of compleet als u wenst en kan bestaan uit het professioneel laten aanmeten en vormgeven van een pruik of hairextensions, het laten verzorgen van uw huid, nagels of make-up óf het in de webshop bestellen van die producten waar u zo dol op bent. Lioness Lounge is gevestigd in Zoetermeer en biedt make-overs, haar- en beautyproducten voor elk budget.


Een make-over, da’s maatwerk

Lioness Lounge haalt het mooiste in u naar boven.

Persoonlijke service, kennis van zaken en toegankelijkheid... dát is wat mensen zo in ons waarderen. Daar zijn wij trots op, daarom werken we hard om onze klanten perfect van dienst te zijn. Dat merkt u aan alles!

Een make-over, dat is maatwerk. Lioness Lounge weet dat als geen ander en staat voor u klaar, zodat u een make-over krijgt die tot in de puntjes is afgestemd op uw persoon en behoeften. We zijn immers allemaal anders! Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak, dan schudden we elkaar de hand en nemen we de mogelijkheden en jouw wensen uitgebreid door.


Professionele haarproducten voor uw make-over

Kwaliteit en maatwerk, dat garanderen wij

De pruiken en andere haarproducten die wij aanbieden, zijn geschikt voor zowel modieuze en trendy klanten als klanten met een medische indicatie. Lioness Lounge werkt daarom uitsluitend met producten van hoge kwaliteit, variërend van 100% human hair tot proto-haar, synthetisch haar,pruiken, wave, haarstukken, braids en extensions met diverse texturen, kleuren en stijlen. Naast ons huismerk werken we met gerenommeerde brands als Sensationnel, Outre, It's a wig, X-pression, Zury, Hollywood Professionals, Sleek, Nobel, SoCap, en Balmain.

Lioness Lounge

haalt het mooiste in u naar boven